top of page
על האש עם השף
סדנה חווייתית מגבשת וטעימה!
סדנה שהיא ארוחה, בה תתחילו בלהכין את הארוחה
(מספר המנות אותן נכין לבד תלוי במספר המשתתפים).
נשפד שיפוד שוארמה גדול שיסתובב לו על הגריל
נכין עריאס החל משלב הכנת הבשר, כמה שומן ועם מה לתבל כשלבסוף נסגור את המנה במעשנה או על הגריל.
נלמד להכין חומוס ביתי ועוד סלטים מיוחדים.
ואיך אפשר בלי מנה אחרונה שגם אותה תכינו בעצמכם.
בסיום ההכנות תשבו, תאכלו ותהנו ממעשה ידיכם.
עד 50 משתתפים
זמן הפעילות והארוחה 3-4 שעות.
מחירון
עד 20 משתתפים -300 ש"ח
מעל 20 משתתפים -280 ש"ח
תפריט הארוחה: נקניקיות מסוגים שונים , כנפים מעושנות ברוטב ברביקיו , עריאס ,שווארמה, חזה טלה בזיגוג של רוטב ברביקיו ואסדו עגל מהמעשנה. סלטים, חומוס וירקות שורש מהטאבון.
לקינוח תהנו מהמתוקים של הקנדטורית ליאת.
חוויה קולינרית מיוחדת ויחודית
bottom of page