top of page
תמונת הסופר/תGuy Elazari

דלעת מעושנת -השף היושב

מתכון למנה טבעונית נהדרת .





בארוחת הקונספט של השף היושב כל אורח מתוך 16 האורחים מקבל את תשומת הלב שמגיע לו .

במנה העיקרית מי שאוכל בשר ייהנה מאסאדו נימוח ...

אך כשיש מי שלא אוכל בשר בשולחן השף היושב לכל מנה יכין מנה טבעונית עם אותם הטעמים .

אז בטח אתם שואלים את עצמכם מה כב





ר אפשר להכין במקום אסאדו ..



מה צריך -


  • חצי ק"ג דלעת

  • כף שמן זית

לראב התבלינים

  • 1 כף פפריקה מעושנת

  • 1 כף פלפל שטה גרוס

  • 1כפית כמון

  • 0.5 כפית אבקת שום

  • 1 כף תימין

  • 2 כפות סוכר חום

  • 2 כפות מלח גס

מה עושים ?

ניתן להכין או בתנור הביתי או במעשנה

  1. .נחמם תנור ל150 מעלות \ או שנדליק את המעשנה ונייצב אותה על 110 מעלות .

  2. נערבב את כל התבלינים לתערובת אחת

  3. נמרח על הדלעת את שמן הזית ונצפה אותה בתערובת התבלינים

  4. בתנור: נכניס את הדלעת ל10 דק' אפיה בחום של 150 מעלות ונוריד את החום ל110 לעוד כ3.5 שעות להגיש עם רוטב צ'ימצ'ורי .

  5. במעשנה להכניס את הדלעת למעשנה על חום של 110 מעלות כ4 שעות ולהגיש בליווי של רוטב צ'ימצ'ורי .

לא מתחשק לכם להכין אך כן רוצים לטעום הזמינו עוד היום מקום לארוחת הקונספט של השף היושב



236 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page