מתכון למנה טבעונית נהדרת .
בארוחת הקונספט של השף היושב כל אורח מתוך 16 האורחים מקבל את תשומת הלב שמגיע לו .
במנה העיקרית מי שאוכל בשר ייהנה מאסאדו נימוח ...
אך כשיש מי שלא אוכל בשר בשולחן השף היושב לכל מנה יכין מנה טבעונית עם אותם הטעמים .
אז בטח אתם שואלים את עצמכם מה כב
ר אפשר להכין במקום אסאדו ..
מה צריך -
חצי ק"ג דלעת
כף שמן זית
לראב התבלינים
1 כף פפריקה מעושנת
1 כף פלפל שטה גרוס
1כפית כמון
0.5 כפית אבקת שום
1 כף תימין
2 כפות סוכר חום
2 כפות מלח גס
מה עושים ?
ניתן להכין או בתנור הביתי או במעשנה
.נחמם תנור ל150 מעלות \ או שנדליק את המעשנה ונייצב אותה על 110 מעלות .
נערבב את כל התבלינים לתערובת אחת
נמרח על הדלעת את שמן הזית ונצפה אותה בתערובת התבלינים
בתנור: נכניס את הדלעת ל10 דק' אפיה בחום של 150 מעלות ונוריד את החום ל110 לעוד כ3.5 שעות להגיש עם רוטב צ'ימצ'ורי .
במעשנה להכניס את הדלעת למעשנה על חום של 110 מעלות כ4 שעות ולהגיש בליווי של רוטב צ'ימצ'ורי .
לא מתחשק לכם להכין אך כן רוצים לטעום הזמינו עוד היום מקום לארוחת הקונספט של השף היושב
Comments